Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg vet at barna er sjefer i denne underlige, moderne verden vi lever i. Uansett hva de vil ha, så må de få det. Vi skal ikke nekte dem noe. Vi må ikke engang innrømme at vi har evner, ønsker eller behov i deres nærhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor kunne jeg ikke ha vært en normal person og gått på gjenforeningsfesten? I stedet for å føle at jeg heller ville ha helt bensin over meg selv og tent på? Jeg mener, bare tanken på å leke "livet mitt har blitt bedre enn ditt" med de fjottene jeg hadde lidd meg igjennom fem beinknusende kjedelige år sammen med var uutholdelige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det smertet henne å si noe hyggelig om sitt eget avkom. Det er slik hennes generasjon gjør det. De vil ikke at vi skal pådra oss selvtillit.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil