Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Sånn er det med meg: Jeg vil spy i de beste hjems hager. Likevel, av og til vil jeg inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det finnes ingen essens i elitistisk humor langsmed et jorde hvor det kanskje står en elg og gomler."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv de spinkleste tradisjoner kan tre frem fra intet og like fullt bli viltvoksende forpliktelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For jeg liker virkelig ikke folk. Selv de beste. Kanskje er det til og med de beste jeg liker minst. Og kanskje er det de beste som finest markerer det absolutt verste. I meg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har alle noe å rømme fra. Og noe annet å skylde på dersom vi rømmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og dyret: Det låter som alle lyders ulyd. Og som hver en ulyds dyd. Som et stopp. Jeg står som aldri mer alene enn ved dette jordet i Søndre Høland, kanskje en fantastisk sommernatt, et sus igjennom gresshopper og bris, mitt eget avbrudd, spikret fast til margen, og dyret, det kommer som en invasjon, først med bare disse lydene: krafsing, prusting. Usigelige slag. Det er så vanskelig å høre, virkelig høre, det man aldri før har hørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage