Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

"Det finns två sätt att få lugn: det ena att aldrig göra vad man ångrar, det andra att aldrig ångra vad man gör."
August Strindberg

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det å undertrykkja lengsler er farlig, i beste fall får ein stive skuldrer av det og i verste fall kan ein få kreft og døy

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han har stoppa nedanfor trappa. Står der og kikkar opp på henne med eit smil som får henne til å smila tilbake. Hjarta sprellar til som ein liten fisk. Ho er glad for at nokon kom. Det er det ho alltid vil når ho går bort frå der dei andre er. Ho vil at nokon skal oppdaga at ho ikkje er der lenger, sakna henne, leita etter henne, finna henne. Som då ho var lita og pakka den vesle, raude kofferten med kvite blomar på for å rømma. Heile formiddagen kunne ho sitta under syrinbusken i hagen og lengta etter at mora skulle finna henne. Til slutt måtte ho alltid gi opp. Det var betre å rømma når ho var på besøk hos besta. Besta fann henne kvar gong.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men om du vil ha eit siste tips frå ein døyande skrott, må det bli at du skal vere forsiktig med kva råd du tar imot og lyttar til. Du skal hugse på at folk ofte gir dei råda som dei sjølv lengtar etter å få, eller råda som kan stadfesta vala dei sjølv har gjort. Gudane veit at eg har gjort det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det har ikkje alltid vore sånn. Det var ei tid då ho var jenta i shamporeklamen og den sjølvsikre unge kvinna med Libresse-bind i veska som kunne ta verda på strak arm. Midtpunktet var der ho var. Ho fekk ikkje med seg når verda bestemte seg for å byta midtpunkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Cathrine kan kjenna seg så storsinna når ho bestemmer seg for å be om unnskyldning, men det endar alltid med at ho berre føler seg lita og dum.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ei svart sky seglar forbi hjarta hennar

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Replikken berre trillar ut av henne, og hakk i hæl kjem det dårlige samvitet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Cathrine kjenner at hennar gode gamle venn ved namn dårlig samvit er på veg. At eit unnskyld alt ligg på tunga.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Praten har dansa lett på tå rundt minefeltet av mørkare tema.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling