Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Uten Albie hadde han ikke noe liv, uten Albie var livet i hvert fall ikke lenger verdt å leve, uten Albie var han fortapt. Uten Albie var alt for sent, han kunne ikke lenger ombestemme seg, ikke gjøre det gjorte ugjort, ikke begynne på nytt. Det hadde vært et valg en gang for lenge siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt i alt var huset Charlston likevel som både livet og kunsten selv, en høyst usannsynlig blanding av skjønt og uskjønt, sublimt og plumt, intelligens og ren dumhet, og den blandingen skapte også komikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi er her, her og nå. Det Oscar sa i retten, var poesi, som ikke nødvendigvis behøver å være forbundet med vitenskapelige eller historiske sannheter, slike ting som vi ingeniører sysler med. Ingeniører er det altfor mange av, kunstnere altfor få. Det er noe jeg har tenkt på i hele dag, faktisk. Den som kan male som deg, må ikke kaste bort talentet sitt ved å arbeide som ingeniør. Bli kunstner, lov meg det her og nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa