Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det eneste som hjelper er kunnskap. Man må ha kunnskap. For Eyolf, tenkte jeg, gjaldt det å vite hvor han sto i verden. Å vite nøyaktig hvor han sto, og hvor stygg han var. Det er et slags konkurransefortrinn, og målet mitt har alltid vært å hjelpe ungene; som individer og gruppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Guder preger omgivelsene sine. De gir form til dem. Jeg har bodd så lenge i denne leiligheten at den er en del av meg, eller at jeg er en del av den. Kroppene våre slutter der vi tror de slutter. Hånden som griper, hånden som stryker. Gjenstanden former bevegelsen.

Fra novellen "Eierskap".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

“Han fløy ikke raskt, kanskje var han på vei hjem, kanskje var det nærmere morgenen enn jeg trodde, kanskje var han utslitt og fløy slik man går fra et langt arbeidsskift, oppstemt, men uten fjæring i skrittene, lett og tung i hodet om hverandre, med en følelse av varhet for omgivelsene som i virkeligheten er total blindhet, en tilstand der man ikke sanser noe som befinner seg utenfor ens egen kropp, utenfor grenselinjen av hud, hinsides fornemmelsen av de dumpe hjerteslagene og behovet for søvn.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEvaJulie Stenseth