Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Til tross for at de var en så fattig gruppe, holdt de seg med et solid og komplisert hierarki. De som eide bøfler og flyttet hvert år, så ned på dem som bare eide geiter. De som hadde noen jordlapper på hyller hogd inn i høye fjellsider, ville ikke gifte seg med dem som ikke hadde noen. Det fantes noen som var så fattige at de hadde hverken dyr, jord eller hus. De levde av veldedighet og ble sett ned på med medynk av andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes hundre og én muligheter for en mann som har viljen til å gå videre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En mann som er født, må dø, og bare den som dør uten sønner, dør ulykkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samvittigheten er som en fattig slektning som bor hjemme hos en rik mann. Den må være blid og munter hele tiden av frykt for å bli kastet ut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man lever og overlever bare hvis man har evnen til å svelge og fordøye bitre og vonde ting.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila