Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg ser nå at lykken er å kunne møte livet i alle sine fasetter, og at frykt og kjærlighet kommer i mange forkledninger. Kjærligheten er aldri smertefull, det er mangelen på kjærlighet som skaper smerten. Å kunne akseptere, anerkjenne og elske seg selv er den eneste veien som gir rom for kjærligheten. Det er kanskje ikke tilfeldig at ordet ærlighet er en stor del av ordet kjærlighet.

Lykken er ikke noe omgivelsene tilbyr oss, men den ligger inni oss som en guddommelig energi og venter på å bli hentet fram. Av oss! Når vi skaper vår egen virkelighet, skaper vi også vår egen lykke. Da vil vi oppdage at det går an å være lykkelig samtidig som vi lever.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skjønte at helvete ikke var et sted, men en tilstand. Det var der jeg befant meg nå, mens livet utenfor gikk som normalt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du har det dårlig, blir alt rundt deg dårlig. Det du har inni deg, vll alltid framstå som et speilbilde av det som er utenfor deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis utfordringen var blitt løst tidligere, ville det hindret deg i å nå ditt potensial. Husk, det er aldri så mørkt som i timen før solen står opp. Husk det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta