Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 23 sitater

Alle sa han var kommunist, de behandla han som en kommunist, så det var ikke så mye han fikk gjøre, men han var nok ikke kommunist. Han bare nekta å lakkere om den røde bilen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og nå var han død og kista hans senka i bakken bak den hvitmalte kirka på Mørk, og uansett hvor hardt han nekta, nekta han ikke hardt nok

Godt sagt! (2) Varsle Svar

-- Det er fru, ikke frøken.
-- Er du gift.
-- Ja, sa hun.
-- Er det derfor vi ikke kan dra til Skjetten.
-- Ja, sa hun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

-- I Sovjet fikk arbeiderne medaljer når de var skikkelig gode til å jobbe. På tredvetallet i hvert fall, fikk de medaljer. De beste fikk premie. Stakhanovprisen, het den.
-- Hvordan veit du det?
-- Jeg veit mye rart, jeg.
-- Det er sant, det gjør du jo. Men vi er imot Sovjet, er vi ikke det. Etter det som skjedde i forfjor.
-- Det er vi i hvert fall, sa Jim.
-- Da gir vi faen i de medaljene, sa Tommy. -- Vi greier oss uten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var fint å kjøre en vei jeg ikke visste hvor hen den ville føre meg, og ned gjennom de mange svingene kjørte jeg like fint og i lav 50 forbi Nordby, hvor jeg heller aldri hadde vært, men hadde sett på et skilt hva stedet het, og synlig fra veien lå en flat helt nymalt stille skolebygning med vinduene mørke og tomme, ikke en unge å se noe sted, og det var ikke lørdag og det var ikke søndag, og dermed et mysterium hvorfor den var tom, men det var ikke vårt mysterium.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • og gikk tilbake langs galleriet forbi et par klesbutikker;Match var det en av dem som het, den så jålete ut, men ingen av klærne der inne ville ha svøpt seg om kroppen min på noen naturlig måte. Jeg hadde lagt meg ut, og dessuten var alt for ungt. Alt hva de hadde i de butikkene, alle klær, var for ungdom nå, og for eldre folk som ikke ville være eldre folk, de ville være tynne,du kunne se det i reklamene, i bladene, på plakaten, at de ville kjøre motorsykkel og spille squash og springe Birkebeinerløpet hver eneste sommer og gå den samme løypa på ski om vinteren.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjente i ansiktet at jeg fortsatt smilte, og da sluttet jeg med det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flere av de faste sto allerede langs rekkverket, de hadde stått her i ti år eller mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et ansikt ser annerledes ut i virkeligheten enn når du ligger aleine i senga hjemme og prøver å hente det fram for ditt indre øye.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje