Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Det er ikke oss det er noe i veien med, det er alle de andre. Det er de andre som skaper problemer. Kelnere og kuratorer.Vic. Og alle de som ikke vet om oss, men som garantert hadde hatt mange og lange og høylytte innvendinger hvis de hadde fått vite det. Det er omgivelsene som er problemet. Det er andre som sier at vi ikke kan være sammen. At han er for ung, at jeg er for gammel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er vitsen med å ha et talent om man ikke bruker det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen sa en gang at forelskelse er nær beslekta med galskap. Jeg tror de var inne på noe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet jo at det med Robin og meg bare er...tull. En slags fantasi, som ikke overleve en halvtime i real life. En boble som sprekker i dagslys. En drøm som ikke kan gå i oppfyllelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger er det vanskeligere å skrive to setninger enn å snakke i en halvtime.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For mamma har helt rett, hverdagen kan plutselig bli snudd helt på huet. Det skjer bare så utrolig sjelden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGBeathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy Englund