Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det var pussig. Han hadde aldri innsett det tidligere. Alle hadde en mor. Hvert eneste menneske i verden hadde en mor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Regn. Som faller. Og vind som blåser, og trær som vokser, og fargen på ting, og gatene der jeg har hørt fugler synge. Skjønner du nå? Jeg vil leve. Skjønner du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den andre regelen, som gjaldt herfra og utover gjennom alle andre øyeblikk den dagen, var at han aldri måtte forstyrre sitt indre mørke med lyset fra en tanke på sitt eget liv eller med noe forsøk på en erindring. Han hadde ikke bare slått seg til ro med at han ikke visste noe om seg selv, han ville ikke vite noe. Dette var en instinktiv forsiktighetsregel hos Tsotsi, ting måtte få være i fred. Det var også den regelen det var vanskeligst å følge, på grunn av livets egenrådige og irrasjonelle natur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han lærte å passe seg for den svakheten det var å ha sympati for eller medfølelse med andre som var svakere enn en selv, og oppdaget for eksempel hvordan man skulle bære seg at for aldri å kjenne den smerten man påførte andre. Han hadde ikke bruk for minner. Dessuten hadde han ikke noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard