Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Since then I have felt rather like a Kurz waiting for his Marlow.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser at du har lagt merke til arret jeg har på underarmen, her, hvor huden både er mørkere og glattere enn ellers. Det er blitt meg fortalt at det ser ut som en tauskade; mine mer aktive venner sier det kan minne om merkene på kroppen til folk som driver med rappellering - eller fjellklatring, for den saks skyld. Kanskje det får deg til å tenke på noe slikt, for jeg ser et visst alvor i uttrykket ditt, som om du lurer på hva slags treningsleir det kan ha vært som har gitt en mann fra slettene, som meg, grunn til å kaste seg ut i den slags aktiviteter!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er forbløffende hvor stemningsfull kunstig belysning kan være når det har begynt å mørkne, hvordan den kan påvirke oss følelsmessig, selv nå, ved begynnelsen av det enogtyvende århundre, i byer så store og godt opplyst som denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På undergrunnsbanen falt huden min som regel midt i fargespekteret, og ute på gaten ble jeg stoppet av turister som spurte om veien. Jeg ble, på fire og et halvt år, aldri amerikaner, men newyorker ble jeg umiddelbart.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Lena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaske