Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Nå unte jeg at Gud straffet meg, sa hun. Vi hadde fått en vidunderlig gave med deg, og en vidunderlig gave seks måneder etter at du ble født, og jeg visste at fordi at vi hadde vært så tåpelige å tro at vi selv kunne velge tidspunktet for å få barn - akkurat som vi kunne velge hvor vi ville gå ut og danse - ville vi nå kanskje aldri få sjansen igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som om ikke skilsmissen til foreldrene dine har ramponert personligheten din tilstrekkelig allerede, kommer nok dette opplegget med typen til å gi deg skikkelige traumer. For din skyld håper jeg du tjener en masse penger i framtida, så du kan betale for all terapien du kommer til å trenge.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis vi bare kunne ha danset hele tida, sa hun. Hvis vi aldri hadde måttet slutte å danse, hadde alt gått bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå viste det seg at det fantes en annen måte nye ting kunne skje på. Man trengte ikke å dra noe sted for å finne eventyret. Man kunne bringe eventyret hjem til seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I desember hvert år hengte Mr. Edwards opp så mange lys at folk kom helt fra andre byer for å se på, noe som betydde at det var mange som kjørte forbi huset vårt på den tida av året.
Folk bruker så mye penger på å henge opp lys, sa mamma.
Har de aldri hørt om å se på stjernene?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mora di og jeg tenkte vi skulle ta oss en liten spasertur på stranda, gutten min, sier Frank til meg. Og det slår meg at dette er noe av det beste med at han dukket opp. Jeg har ikke lenger ansvaret for å gjøre henne glad lenger. Den jobben kan han ta seg av nå. Dermed er jeg fri til å ta meg av andre ting. Mitt eget liv, for eksempel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Man kan gjøre mange slags feil uten at det går galt, men en ting man aldri må gjøre, er å glemme saltet. Det er som ellers i livet: Noen ganger viser det seg at de minste tingene er de viktigste.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl