Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

  • Det skyldes puppestellet. Det kom alt i trettenårsalderen, og er en fryd å se, om jeg så må si det selv.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fermín brukte formiddagen til å trave langs de gatene han husket og stanse foran butikkvinduer og sette seg på benker og se på pene jenter, og det var de alle sammen i hans øyne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg ga meg til å pynte opp i utstillingsvinduet i bare underbuksen, kunne det jo tenkes at et kvinnfolk som var glupsk på lesestoff og hadde sterke følelser, stakk innom for å handle, for de som har forstand på slikt, sier at litteraturens fremtid avhenger av kvinnene, og jeg gadd se den hushjelpen som kan motstå den rå tiltrekningskraften i denne bond skeptisk kroppen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gal er den som regner seg selv for forstandig og innbiller seg at de dåraktige ikke er av samme slag som en selv

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Mannfolk er som geranier. Når du tror det bare er å kaste dem, livner de til igjen

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Et eldre par med et mumifisert ytre og manerer fra attenhundretallet avbrøt sin formfullendte suppeslurping og så på meg med avsmak. Ved et par andre bord satt det gjester som trolig var forretningsmenn og en og annen lekker selskapsdame fakturert som representasjonsutgifter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

løftet av dagens første kopp kaffe,
ren optimisme i flytende form

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det finnes tider og steder der det å være ingen er mer aktverdig enn å være noen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Husk på at når kvinner får barn,er det som om en atombombe av hormoner skulle ha gått av i blodet på dem. En av naturens store mysterier er hvordan det er mulig at de ikke blir gale i de tjue sekundene som følger etter nedkomsten. Jeg vet alt det det fordi obstetrikken,nest etter frie verselinjer,er en av mine store hobbyer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg ikke svarte med det samme,snudde han seg og så på meg med et blikk av det slaget som gjør den som mottar det, mye eldre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa