Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

"Jeg tok en solid slurk av ølglasset, og det kjentes som å ha funnet frem til en oase i ørkenen. Så løftet jeg akevittglasset og tok en slurk av det også. Et sekund eller to var jeg nødt til å lukke øynene. Jeg seilte inn på en havn jeg hadde vært altfor lenge borte fra, og på kaien stod folk jeg ikke hadde sett på årevis og tok imot meg med et jubelbrus så stille at jeg kjente pulsen banke i ørene"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sahara hadde fått en filial i munnhulen min.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Med ett var jeg tørrere i kjeften enn en avholdspredikant på danskebåten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

-Her i landet har du det offentliges velsignelse til å gå til helvete for full musikk,bare du holder deg pent og pyntelig i reservatet og ikke kommer ned hit og raner gamle damer eller prostituerer deg..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi hadde elsket som de erfarne sjøløvene vi var, boltret oss i bassenget så godt vi kunne, men likevel med en saktmodig visshet om at dette hadde vi gjort før, dette visste vi det meste om. Når man er ung, tror man at den fysiske kjærligheten avtar med årene. Det gjør den selvfølgelig ikke. Man elsker like inderlig når man er niogfemti som da man var sytten, toogtyve eller treogtredve.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg smurte stemmen min med sosionomolje.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bak et slitent skrivebord, så skrøpelig at det knapt nok hadde gått gjennom sensuren hos Fretex, satt en brande av en fyr, storvokst som en galte fjorten dager før ribbesesongen og like inntagende som en verkebyll i bakpartiet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti