Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Da slutten kom, kom den stille, som når en side blas om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du tilbringer for mye tid med hodet i skyene, kan det være vanskelig å se hvor du setter føttene. Tenk på fremtiden og ikke bruk alt for lang tid på det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

At en hvit kvinne berørte svart hud var, etter deres mening, noe av det mest sjokkerende de kunne tenke seg. Vestlig medisin var forbeholdt de hvite, og de innfødte burde overlates til sine egne metoder og sin egen patentmedisin, uavhengig av hvor ineffektiv den var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For at mennene skulle fristilles til å sloss og drepe for det de trodde på, og for å unngå voldtektens skam, ble kvinnene deres brent. De ble drevet inn i spesiallagde rom, med spedbarna sine i armene, gjennombløtt med parafin og tent på for ærens skyld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De intense kampene fortsetter i 3 uker til, så kom omsider nyhetene om at de verste blodsutgydelsene var over, at de japanske styrkene var beseiret, hadde tapt alle geværer og stridsvogner og var blitt presset tilbake fra Burmafronten og tvunget til å krysse Chindwin-elven, mens de allierte fortsatte mot Mandaley.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurer mange ganger på hva som ville skjedd med oss om avisene ikke fantes. Om vi fremdeles ville ha fortsatt med våre daglige gjøremål i lykkelig uvitenhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun sier at det ikke finnes noe verre enn bløffmakere som bare ligger der og later som om de er syke når de ikke er det, og jeg må innrømme at jeg er tilbøyelig til å være enig med henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg tar meg en hustru, skal jeg slå henne hver dag. Da kommer hun i alle fall til å vise deg respekt! Og gir hun meg ikke sønner, skal jeg drukne det ubrukelige avkommet hennes og banke henne i hjel akkurat som bikkja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tante sier at om en jente skal klare seg i denne delen av verden, må hun lære seg å leve som en dronning og jakte som en mann.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle fyrer kan danse om han bare bruker halvparten av den hjernen han ble født med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson