Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 47 sitater

  • Dette er prinsippet som styrer alle ting, sa han. - I alkymien kalles det verdenssjelen, og du er alltid nærmest verdens sjel når du ønsker noe av hele ditt hjerte. Den er alltid en positiv kraft.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han bredte kappen sin ut på gulvet og la seg ned. Boken han nettopp hadde lest, la han under hodet. Like før han sovnet sa han til seg selv at han måtte begynne å lese tykkere bøker: de varte lenger og var dessuten behageligere som hodepute.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når de store skattene er like foran nesen på oss, ser vi dem ikke. Og vet du hvorfor? Fordi menneskene ikke lenger tror på skatter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun ville sende sine kyss med vinden i håp om at de en gang berørte kinnene hans og fortalte ham at hun levde, at hun ventet på ham, som en kvinne venter på en modig drømmer på leting etter en skatt. Fra den dagen ville ørkenen bety én eneste ting: håpet om at han skulle komme tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

One is loved because one is loved. No reason is needed for loving

Godt sagt! (2) Varsle Svar

And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

-Hjertet mitt er redd for å ha det vondt, sa gutten til alkymisten en kveld de lå og kikket opp på den måneløse himmelen.
-Så fortell det at frykten for å lide er verre enn selve lidelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men var ikke vin forbudt etter loven? -Det er ikke det som kommer inn i munnen på et menneske som er ondt, sa alkymisten. -Det er det som kommer ut av den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er redd for å virkeliggjøre drømmen min, og så ikke ha flere grunner til å fortsette å leve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

EvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine Aske