Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

I can't find myself anymore. When did I stop being me?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nothing happens to me anymore. That's the reality of getting old, and I guess that's really the crux of the matter. I'm not ready to be old yet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Age is a terrible thief. Just when you're getting the hang of life, it knocks your legs out from under you and stoops your back. It makes you ache and muddies your head and silently spreads cancer throughout your spouse.

Godt sagt! (7) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

..Og så ler jeg,for det er så latterlig og så fantastisk,og det er ikke mye om å gjøre at jeg begynner å fnise. Hva gjør det vel at jeg er nittitre?Hva gjør det vel at jeg er utgammel og gretten,og at kroppen min er et vrak? Hvis de er villig til å ta med seg meg og min skyldfølelse,hvorfor all verden skulle jeg ikke stikke av med sirkuset?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alder er en grusom tyv. Akkurat når du begynner å få taket på livet, slår den bena under deg og krummer ryggen din.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Kjære vene. Ikke bare er jeg arbeidsløs og hjemløs, men jeg har også en gravid kvinne, en etterlatt hund, en elefant og elleve hester å ta meg av.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg skyver meg litt bakover i stolen og føler meg grinete og gammel. Søren heller, jeg ER jo grinete og gammel...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så legger jeg meg på dekkenet og flyter inn i en drøm som sannsynligvis koster meg sjelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så vant til å bli utskjelt og voktet og skjøttet og håndtert at jeg ikke lenger er sikker på hvordan jeg skal reagere når noen behandler meg som et ordentlig menneske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.