Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Jeg mener at jeg har lovet å leve sammen med deg hele livet. Jeg vil fremdeles leve sammen med deg. Izz, erfaringen har lært meg at hvis du skal ha noen fremtid, må du gi opp håpet om å kunne forandre fortiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søren heller, jeg er ikke noen prest. Hva vet jeg om Gud? Men det jeg vet er at det finnes en mann som er villig til å gi alt - alt - for å beskytte deg. Synes du det er riktig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor vil du ikke snakke om det?
Hvis du virkelig vil vite mer, skal jeg fortelle det. Men jeg vil helst ikke. Av og til kjennes det godt å la fortid være fortid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt etter litt vevet livet seg sammen igjen til en praktisk type stoff der alle tråder krysset hverandre gjennom skole og arbeid og ekteskap, og broderte forbindelser som var usynlig for folk som ikke hørte hjemme i byen...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

He weeps for the men snatched away to his left and right, when death had no appetite for him.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila