Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er mulig at han forsto at han aldri kunne vende tilbake til det landet han hadde forlatt for å reise til Vietnam, og ikke bare fordi det ikke lenger fantes og var blitt et annet, men fordi heller ikke han var den samme som forlot det. Det er mulig at han ganske snart tok innover seg at ingen vender tilbake fra Vietnam, at når man først har vært der, er enhver hjemkomst umulig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet ikke, men til syvende og sist er det kanskje slik at det bare finnes to slags mennesker: De som handler galt og alltid tror de handler riktig, og de som handler riktig og alltid tror de handler galt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsa