Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Livet er underlig. Det advarer deg ikke. Alt blander seg uten at man kan gjøre noe valg, og blodige stunder følger på nådestunder, helt uten videre. Mennesket er som en av de småsteinene som ligger i veien, som ligger dagevis på samme sted, og som et spark fra en vandringsmann så får til å fare gjennom luften, uten grunn. Og hva kan småsteinene gjøre med det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så lenge jeg skriver, lever jeg fremdeles.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Galskapen er et land ikke hvem som helst har adgang til. Det må man gjøre seg fortjent til. Han var iallefall blitt herre og mester der, hadde kastet alle fortøyninger og ankere, feiende flott som en kaptein som selv åpner alle luker og stiller seg i baugen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus