Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Ja vel, hvis han ikke kommer, så er han vel blitt forsinket. Han kan ha falt av hesten, han kan ha falt i vannet, han kan ha ridd så fort at han har fått lungebetennelse av det. Vi må ikke glemme hva tilfellet har å bety her i verden. Livet er en rosenkrans av små fortredeligheter som filosofen tar med ro og ler av. Vær filosof som jeg, mine herrer, sett dere til bords og ta et glass. Det finnes ikke noe i verden som gjør fremtiden så rosenrød som når en ser den gjennom et glass Chambertin.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

And we say, ‘Proud as a Gascon,’ replied D’Artagnan. The Gascons are the Scots of France.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For det første var byen uinntagelig. Dessuten mente kardinalen at en slik blodig kamp der franskmenn slåss mot franskmenn, ville være et historisk tilbakeskritt på seksti år, og på det punkt var kardinalen fremskrittsvennlig. En plyndring av La Rochelle og nedslakting av tre-fire tusen hugenotter ville minne fro meget om Bartolomeus-natten i 1572, og sel om kongen som god katolikk ikke tok avstand fra en slik plan, var den likevel ikke gjennomførlig, for La Rochelle kunne bare bli erobret ved utsulting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først da de kom inn i teltet, hadde tent lyset, og Planchet sto som vakt i døren, brøt d'Artagnan det med skjelvende hender og leste:

"Thank you. Be easy."

Dette betydde:

"Mange takk. Vær trygg."

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Herre! svarte Planchet. - Enten klarer jeg oppgaven, eller jeg blir skåret i småbiter. Men de kan stole på at ingen av bitene kommer til å snakke.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

De kom samtidig til Pierrefitte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lært deg å bruke kården, og du har ben av jern og never av stål. Derfor skal du benytte hver anledning til å slåss. Slåss så meget du orker, for du vet at det er forbudt å duellere, og en er dobbelt så modig når en da slåss. Kjære sønn! Jeg kan bare gi deg femten daler, hesten min og de gode rådene som du nettopp har fått. Og din mor gir deg oppskriften på en salve som hun har fått av en sigøynerske. Den helbreder alle sår unntatt hjertesår.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fornøyelsen blir dobbelt når jeg vet at dronningen blir reddet med kardinalens penger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Én for alle, alle for én!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En garde! ropte Athos; åtte klinger blinket samtidig i det røde aftenskjæret,.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor