Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Han tenkte: Faen faen helvetes fordømte krig, helvetes liv, faens krig, faen faen faen. En gang tenkte han: Vil jeg kunne snakke? Vil jeg kunne spise? Vil jeg kunne synge? Vil jeg kunne kysse?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg er den piken som steller for enhver soldat som om han skulle vært en helt spesiell soldat, og hele tiden tenker på at en fransk eller belgisk pike i nettopp samme sekund steller for ham"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I fjor hadde vi en rekke små forhåpninger, gjorde en rekke små forsøk, erfarte mange små fiaskoer, og vi døde, én etter én. I år er planen endret! Et digert håp, én diger offensiv, én diger fiasko, og vi dør, alle på en gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han husket plutselig et postkort han hadde mottatt som barn, fra en kamerat som var flyttet med familien til Canada: "Jeg er blitt seks år nå. Er du blitt eldre?"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En kveld så han kaptein Harper fly over himmelen som en sprikende sjøstjerne før han ble knust i et brennende granatkrater, og han la synet til side i den spesielle delen av hjernen han aldri mer skulle besøke, matet det inn gjennom den grådeige spalten i en dør som skulle forbli lukket til evig tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth