Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Det var en virkelig stor fatøl, jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme gjennom den, og hva vi skulle snakke om imens, men allerede halvveis gikk det bedre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg begynte å gråte (...) Endelig våknet han, han satte seg opp i sengen:
-Hva er det som er galt? sa han. -Har du drukket for mye rødvin?
-Nei.
-Hva er det da? Har jeg gjordt noe?
-Nei.
-Men hva er det?
-Det var bare fordi du hadde sovnet. Jeg syntes plutselig jeg var så alene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg lakkerte neglene mine og bestemte meg for å skifte stil og måte å tenke og gå på, jeg fikk til og med lyst til å fabrikere et innlegg til en avis. Jeg visste ikke om hva. Jeg hadde ikke noen spesielle tema.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har du gått for å gå, eller gikk du?

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Dette burde skrives i nåtid, jeg skrev ikke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skrev for mye om den trappen. Der smekket jeg meg ute i mars. Der satt jeg og stirret i april. Der sto moren og faren min i boblejakker langt uti mai. Med hvert sitt hode på skrå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli