Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Varmen lot vente på seg. Det var av-og-på-vær hele tiden. I går kveld hadde det vært sol et par timer, før skydekket igjen la seg tungt over hus og landskap. Det var som om sommeren var i ferd med å regne bort.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Trafikken var som et løvebrøl...Politihuset var digert. Skydekket speilte seg i glassflatene og fikk det til å se ut som om hele bygget gled sidelengs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trær hadde hjerter; en mørk flat lyd som ikke fantes. Bladene falt til jorden og ble til brunt støv. Slik var det med levende vesener også, de råtnet, men de kom ikke tilbake neste vår.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han stirret sint på henne.Øynene var nærmest turkisblå og like ribbet for varme som kaldt vann.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Frank hadde et sånt dempet sinne som krøp inn i alle krokene og forandret fargen på stuetapetet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gjennom nettet kunne det skimtes en masse av jord, gress, øyne og noen blå lepper. En hullete strømpebukse stakk ut mellom brennesler og smørblomster. Og så så hun hånden, den lå vridd med den jordete håndflaten opp. De hvite designneglene hadde sorte renner nederst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.