Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 25 sitater

Så jeg dro til Greenville - ikke for å kjøpe hatter og påskekjoler, men for å finne en lege som var villig til å kjøre to timer hver vei for å behandle en farget forpakter. Det ville ha vært lettere å finne en elefant med vinger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var slik det var meningen at det skulle gå for seg, ryddig og ordentlig, og slik ville det ha blitt også, hadde det ikke vært for den udugelige ektemannen til Eboline gikk og hengte seg den julen. Jeg stolte aldri på svogeren min; jeg stoler ikke på noen mann som føler seg hjemme i dress.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han gikk alltid ut fra at de var akkurat som han selv; at de sa hva de mente og ville gjøre det de sa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun sa at de hvite soldatene hadde fortalt alle de engelske jentene at negre var mer aper enn mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Guds egen sønn, gjenoppstått i all sin herlighet, men uten eksamensbevis, ville ikke ha funnet nåde hos pappa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når hun ikke ville komme, sa han at hun uansett var for feit til å sitte på fanget hans; hun kom til å brekke beina hans. Hun begynte å gråte, og jeg fantaserte om å se gamlingen i en kiste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vi ikke kan si med ord, sier vi i taushet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er andre måter å se det på ,andre vendepunkter jeg kunne peke på: elle, melle, deg fortelle: Da den bilen ettertente. Da han satte seg inn i førerhuset på lastebilen. Da jeg rakte ham whiskyen. Men jeg tror at det skjedde akkurat da, i det øyeblikket da han sto der, halvfull i regnet, og nikket. Og jeg tror at Ronsel ville si akkurat det samme, hvis du kunne spørre ham, og han kunne svare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han roste matlagingen min og gjorde små ting i huset. Ting som sa: Jeg ser deg. Jeg tenker på hva som kan glede deg.Jeg var utsultet på denne formen for oppmerksomhet,og jeg sugde den til meg som et rundstykke suger til seg saus.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg