Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Det er i forandringens øyeblikk at erkjennelsen skapes. Et skritt inn i en ny tilstand, endrer alt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er når du er alene om beslutningene at du løper størst risiko for å gjøre feil.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg tror vi til enhver tid er omgitt av enestående muligheter. Uansett om vi er klar over dem eller ikke, uansett om vi benytter oss av dem eller ikke, så er de der. De tilbudene vi ikke velger å benytte oss av, blir slengt til side, og begge sider av livsveien vår er overstrødd med forkastede, uønskede og oversette muligheter, gode som dårlige. Tilfeldige møter og hendelser blir bare betydningsfulle hvis de fører til handling. Lar vi dem gå forbi uten å gripe dem, er de tapt for alltid. Vi får aldri vite hvor de kunne ha ført oss.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det går en tidslinje gjennom livet. En hendelse fører til de neste. En handling fører til et resultat som igjen blir utgangspunkt for vår neste handling. Ser vi det slik, finner vi en slags årsakssammenheng i livet. Jeg er ikke sikker på om det er en illusjon, men jeg forstår at det kan være til hjelp.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

<<Det går nok bra, alt sammen.>> Det er det du sier når du ikke er sikker på hvordan det går. For å berolige deg selv like mye som for å berolige andre. Eller når du vet at sannheten er at ingenting vil bli bra igjen. For å trøste seg selv, like mye som for å trøste andre.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg hadde like stor rett til min lykke, som til min sorg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen