Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Først tenkte jeg at hun var en av de sjeldne kvinnene som ikke brukte fitta som spillemerke. Men senere har jeg skjønt at hennes glade hengivenhet til alt og alle er enda mer utspekulert. Det er stor makt i det å ikke gi den andre grunn til misnøye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det brusende, turkise, åpne havet på venstre side er en hvile for øyet. Tærne graver seg ned i sanden. Etter dagevis innkapslet i fjellstøvler kroer de seg i jubel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvilken som helst sandstrand er flott, praktfull og vidunderlig når man går fire hundre meter på den.
En sandstrand er totalt jævlig når man går fire kilometer på den,

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg så bort på Jyrki. Det er ikke mulig å såre ham dypere enn å kalle ham for turist. Neseborene hans utvidet seg, og med den bratte nesen sin så han et øyeblikk nesten ut som keaen. Rangeren fortalte at keaene lever bare på tusen meter og høyere. Og de er utspekulerte og ekle som fy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

New Zealand var et eneste dramatisk postkort, akkurat som om en italiensk toppdesigner hadde planlagt landskapet på datamaskin med estetikkmaksimering i bunnen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin