Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

E vil sjå deg med strålende auer, flagrende hår og hendene fulle av blomster att, slik som e har sett deg før. E vil høre deg le slik berre du kan le. E vil sitt på krakken utafor løa ein sommerkveld og sjå solnedgangen med hodet ditt mot skuldra mi og handa di i mi. E vil ligg i duftende tørrhøy i løa og…

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eit hus er berre eit hus, sa han. Det er dei som bur der som skaper det. I det her huset var det Elise som skapte livet og hyggen. På eit vis føles det som eit dødt hus for meg no, når ho ikkje lenger er der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og man får ingenting gratis her i livet. Alt koster. Visse ting mer enn andre, la hun sakte til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Maren gikk ut på trammen for å se bedre. Da oppdaget hun at enden på den vakre regnbuen senket seg ned over kirkegården ute på odden. Den glitrende,fargerike regnbuen endte midt i Erlends grav! Det søkk i henne. Hun ble stående helt stiv og stirre på den utrolige regnbuen som lyste opp hele Kirkegården, midt i alt det grå og mørke. Det var et tegn, tenkte hun. Det måtte være et tegn, et budskap fra Erlend og en annen verden. En undelig ro fylte henne, og hun kjente bare varme, fred og takknemlighet. Hun sto der på trammen, løftet ansiktet mot regnbuen og kjente at tårene rant nedover ansiktet. Erlend hadde det bra!Dette var svaret på alle hennes tause, fortvilende spørsmål om hvorfor og hvordan. Dette var guds svar: Hun skulle minnes sønnen sin, men hun skulle vite at han ikke led. Han lekte med englene på Guds vakre regnbue, i et vell av farger, varme og overjordisk lys.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du liker å søng Oda? Ja, det er det e vil. Og det er det e skal og, la hun til. Det er bestemt,det. Bestemt, smilte Maren. Kem som har bestemt ddet? Er det du? Nei, det er Gud. Gud?Korleis kan du veta at Gud har bestemt det? Fordi han sa det,vel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er musikk inni meg, sa Oda. Det er allveg musikk inni meg,om e glad eller om e er trist.Slik er det berre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorgen og savnet lå som en tung sten inni henne, og hun visste at der ville den bli liggende lenge. Antagelig for alltid. Men hun visste også at tiden ville lege smerten litt etter hvert, det hadde hun erfart før. Den ville legge en hinne over det åpne, blødende såret som var sjelen hennes, og med tiden ville det gro en skorpe over. Bli til et rødt,sårt arr, som alltid vil kjennes, mer merkbart noen ganger enn andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men hun leste ikke opp bønnen, hun sang den!. Folk satt som fjetret. Det var en engels røst, tenkte Maren. Hvor kommer melodien fra? Det var en underlig, men vindunderlig melodiøs og sakral melodi. Langsomt gikk det opp for Maren at Oda måtte ha laget melodien selv. Funnet den inni seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Odas myke, klokkeklare stemme nådde til hver krok i kirkerommet. Det var forunderlig at et barn som ennå ikke hadde fylt fem år, kunne ha en slik stemme, tenkte Maren. Hun satt åndeløs og lyttet, trollbundet av stemmen hennes. Aldri hadde Oda sunget Vakrere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi sakner deg, Erlend, så kjøle mykje. Du veit det, for vi var så utruleg glad i deg. Danser du med englan no?Mamma sa det, at du danser med englan. Du var så glad i blomster, så e håper at Gud har ein stor hage, og at det finnest ei stor, stor blomstereng i himmelen, der du kan gå rundt og finn ti blåklokkar, prestekrager og rødkløver. Du lika dem blomstran, du, Erlend.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa