Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Og så vidt jeg vet har det aldri vært kriminelt å være dum i Danmark. Da hadde det ikke vært mange på frifot av den regjeringen som sitter i dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva i granskauen har du i den vesken, Rose? Brostein? hvisket han foran innkjørselen til Curt Wads hus mot Brøndbyøstervej.

"Er du gal. Det er Shakespeares samlede verker i skinninnbinding."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han nøt stillheten i den andre enden. Tenk at hun kunne bli så taus. Det var som å få julaften to dager på rad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var alltid moralsk oppløftende å se at andre var verre ute å kjøre enn en selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og vet du hva? Jeg hater det, sa han. Hater at noen føler seg bedre som menneske enn andre. Og raselære, om å dele opp folk, at noen er verdifull og noen ikke så verdifull.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Der ute var det mennesker som ikke fortjente å puste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg spent på å høre hva du jobber med, Ronny. Har du etablert deg som profesjonell utsprenger av undertøy i størrelse small?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er ikke i humør til å dele paraply med noen,tenkte han, helt til han sto ved utgangen av betongkassen og så at noen hadde dratt ut bunnproppen i himmelhavet så han ikke kunne se ti meter foran seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim