Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Alle eksisterende organismer er vinnere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Innen alle sjangere forutsettes det som har gått forut. Det er ikke et mål å kopiere det, men å ta et skritt videre fra det. Å gjøre det samme som forgjengeren er rent faktisk å ta et skritt tilbake.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis alle naboene dine bleker tennene sine, oppdager du plutselig at du har gått omkring med ekle, gule tenner i årevis, noe du tidligere aldri har tenkt på.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Naturen er nemlig full av konkurranser som like gjerne kan betegnes som våpenkappløp - for konkurranse er ikke nødvendigvis en fredelig syssel, og blant de artene som ikke heter homo sapiens, er det ingen som holder igjen av humanitære grunner eller med tanke på den globale miljøkrisen. Forestillingen om "naturens harmoni" er en illusjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hva man ser, er langt på vei avhengig av hva man ser etter.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det finnes mange arenaer å konkurrere på, og mange av dem er fullkomment karbonnøytrale.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva