Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Levi's bukser vasket vi ikke i det hele tatt. De krympet for mye i vask,og det gjorde trådene i stoffet svakere. Så vi brukte dem og brukte dem helt til de var blanke av gjørme, gjødsel, talg, kvegsikkel, baconfett, hjulakselolje og klovolje - og så brukte vi dem enda litt til. Til slutt nådde de et metningspunkt for møkk, og kunne rett og slett ikke bli skitnere, og da føltes de som et oljerettet å ta på og var ikke bare bli vanntette, men også tornesikre, og det var da du visste at du virkelig hadde gått dem inn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når noen tar livet av seg, tror de at de gjør slutt på smerten, men det de faktisk gjør, er å gi den videre til dem de forlater.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg hadde vært underveis, ute i solen og sovet i friluft i tjueåtte dager. Jeg var sliten og dekket av lag med skitt. Jeg hadde gått ned i vekt, klærne mine var tunge av støv og hang løst, og da jeg så meg i speilet, virket ansiktet mitt hardere. Huden var blitt mørkere, jeg hadde antydninger til kniperynker rundt øynene. Men jeg hadde greid det - jeg hadde kommet meg gjennom den forbaskede døren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skjønte hvorfor Arkimedes ble så ivrig. Ingenting var bedre enn følelsen som strømmet gjennom meg når noe falt på plass og jeg plutselig skjønte noe jeg hadde lurt på. Det fikk meg til å tro at det faktisk kunne være mulig å forstå seg på verden, tross alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pappa begynte å banne i ett kjør. Han erklærte at livet hadde lurt ham, nok en gang. " Hvis jeg eide helvete og vestre Texas", sa han, "tror jeg jammen jeg hadde solgt vestre Texas og bodd i helvete"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg spurte pappa om han trodde at alt som skjedde var Guds vilje. "Både ja og nei", sa han. "Gud gir alle ulike kort. Det er opp til oss å spille med dem".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

When people kill themselves, they think they’re ending the pain, but all they’re doing is passing it on to those they leave behind.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Anyone who thinks he's too small to make a difference has never been bit by a mosquito.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila