Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Heller en mager frihet enn et fett slaveri.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tannlegen konstaterte at Axel hadde betennelse i en visdomsrann. Tanna satt nederst til venstre og langt inne i munnen. Alt ser bra ut på overflaten, sa tannlegen, men det ligger noe faenskap i bånn. Og sånn er det jo ofte her i livet, spøkte han.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvordan vet kroppen at den skal gi seg? Hvem bestemmer når hjertet skal slå det siste slaget, er det en kode i bunnen av oss, en begrenset mengde kraft som vi forbruker, som når man trekker opp en leke?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sorgen er noe vi skal igjennom, det er som å gå i krigen. Og det er resten av livet som er fienden. Alle nettene, alle timene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis den friheten er en pine, da er den ikke mye verdt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis jeg hadde eid en frukthage, skulle du fått jobbe som fugleskremsel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila