Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Jeg ville spise lunsj med mitt sinte ti år gamle jeg, så jeg kunne advare henne om denne morgenen og gi henne blomstene som kunne lede henne i en annen retning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var kaldt, og allerede mens jeg skiftet og tok på meg jakken, visste jeg at jeg ikke kunne gi Annemarie gerbera. Det eneste jeg hadde vært lojal mot, var blomsterspråket. Hvis jeg begynte å lyve om det, ville det ikke være noe igjen i livet mitt som var vakkert eller sant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han tok av seg kameraet sitt og rakte det til meg. "Til leksikonet ditt," sa han, og jeg forsto umiddelbart. Jeg skulle lage mitt eget leksikon, og blomstene hans skulle illustrere oppslagene. "Lag en kopi til meg," sa han, "slik at vi aldri misforstår hverandre."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg stanset foran butikken. Det var for det meste blandede buketter, med selvmotsigende budskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mose vokser uten røtter. Ordene hans fikk meg til å miste pusten. Gjennom et helt liv med studier av plantenes biologi hadde denne enkle kjensgjerningen gått meg hus forbi, og nå virket det som om dette var den ene tingen jeg desperat hadde trengt å vite.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var urealistisk å tro at jeg kunne bryte tvert med måten jeg hadde levd på i 19 år. Det ville komme tilbakeslag. Jeg hadde vært hatsk og innesluttet hele livet, og jeg kunne ikke bli kjærlig og nærværende over natta.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hate can be passionate or disengaged; it can come from dislike but also from fear.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Jeg ser ikke forskjell på en rose og en reddik."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Over time, we would learn each other, and I would learn to love her like a mother loves a daughter, imperfectly and without roots.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel