Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Det fantes hemmeligheter som var for store å bære på. Hemmeligheter som ikke fikk plass i en vanlig kropp, i et vanlig hjerte, men som krevde større og større plass etter hvert som tiden gikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke undervurder det enkle, det som ikke koster noe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Trøttheten lå som et slør over ansiktet hennes, sorgen lurte ondt under huden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De hadde hatt alt felles. Interesser og verdier. De få gangene enigheten hadde sviktet, reparerte kjærligheten det som var blitt ødelagt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Et annet menneskes sorg kunne ikke redusere sorgen hans, men han kunne se at det fantes grader av helvete.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærligheten er jo ikke lik for alle. Vi ser alle etter forskjellige ting, har forskjellige behov.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun ville ikke føle bitterhet hvis datteren fikk mulighet til å leve et annet liv bare fordi hun selv var blitt nødt til å egne livet sitt til en jobb som sjelden levde opp til det hun hadde forventet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
  • Ikke grav deg ned i alt som er trist, pleide hun å si. Det er deg selv du svikter mest ved å nekte å ha det morsomt.
Godt sagt! (9) Varsle Svar

Få løgner har hatt større gjennomslagskraft i verdenshistorien enn den om at man i ettertid kan kompensere for at man ikke var sammen med barna da de var små.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Han hadde alltid hatt vanskelig for å gjøre seg hørt. Sjefen hans hadde påpekt det i utallige utviklingssamtaler, og hans kone hadde forlatt ham nettopp av denne grunn. Du tar så forbanna liten plass at du blir helt usynlig, hadde hun sagt den kvelden hun flyttet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa