Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Inspektør Roger Goodman ... trudde ikke han var noe, hadde ingen intellektuelle kjepphester, hadde bare forakt til overs for byråkratisk ordskvalder. Jeg trur ikke han kunne ha sagt "pedagogisk handlingsplan" uten å glise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor mange av dere er italienere? Halve klassen. Betyr det at dere aldri vil se en italiensk film etter at de kjempet mot Amerika i krigen? Nei, det har ikke noe med krigen å gjøre. De gidder bare ikke å se de filmene med den dumme tekstinga som går så fort at du aldri kan følge med i historien, og når det er snø på filmen og tekstinga er hvit, hvordan i huleste skal en få lest noen ting? I en masse av de italienske filmene er det snø med hunder som pisser på en vegg, og de er deprimerednde uansett, med folk som står og henger på gata og venter på at noe skal skje.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla