Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

De sier at et menneske ikke har levd dersom det ikke var idealist i ungdommen, men at det heller ikke har lært noe av livet dersom det ikke er konservativ som gammel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Rundstykket var tørt, og inni var den tynneste osteskiven jeg noensinne hadde sett.
Hadde den vært tynnere, ville jeg ikke fått øye på den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Klokka var halv ti, jeg hadde mistet kona mi og drukket kopp på kopp med svart kaffe. Jeg kom definitivt ikke til å sovne på lenge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De sørlige delene av Spania og Italia var offisielt blitt overlatt til skjebnen. I Bangladesh, som holdt på å synke i havet, hadde det brutt ut pest som truet med å spre seg til hele Asia. Indias og Kinas strid om vannreservene i Himalaya hadde ført landene i krig. Da USA stengte grensen mot Mexico, svarte narkokartellerne med raketter: Målene var Los Angeles og San Diego. Skogbrannen i Amazonas var ikke mulig å få slukket, og det hjalp ikke engang å sprenge elvefar for å isolere brannområdene.
Pågående kriger eller væpnede konflikter i EU-området: 13, de fleste på grensene. Et anslag over antallet klimaflyktninger på jordkloden: 650-800 millioner mennesker.
Pandemivarsler: H3N3, malaria, tuberkulose, ebola, pest.
Til slutt en gladnyhet: Den nylig kårede Miss Finland har tro på at alt blir mye bedre til våren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

NinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva