Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Lyset der var bedre enn noe annet sted, det kom fra himmelen, havet, isbreen, det var som om hun var badet i lys året rundt, og når lyset var i øynene og sjelen hennes, kunne ingen skygger nå henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er også en bevegelse i meg. En liten glød, som venter på å komme til live. Det er ikke de store begivenhetene som forandrer verden, men hverdagslige ting og usagte ord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tolv kvinner står rundt den i morgenkulden og skrubber torsk i iskaldt vann.
Ved stavnen på robåten står en mann. Han har hendene i lomma.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Pokker til uhell at hun skulle dø sånn like før høytiden, fortsatte presten stadig ulykkelig, vi blir jo nødt til å begrave henne på julaften, jeg skjønner det bare ikke, det ligner da ikke henne å oppføre seg sånn, hun burde visst bedre, så klok som hun var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Merkelig at barna har tålt den dårlige luften, sa kvinnene og flyttet dem fra rom til rom etter behov og tok seg god tid til å pludre med dem på et språk som aldri har blitt nedskrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du mistet ganske riktig deg selv, men slutt å prøve å finne deg selv igjen. Det går aldri bra. Finn heller en annen og ny Karitas.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men der red de mot årene i øst, og uttrykket i ansiktet hennes var så hardt at sola som skinte fra skyfri himmel, måtte gi opp å mildne det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sola hadde tatt makten oppe på breen, smeltet snøkornene med den intense varmen sin, og gjorde det den kunne for å tenne en ild i ansiktet til kvinnene som hadde listet seg inn i solas rike mens den sov.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kvinner kan ha dårlige dager, og da skåner de ingen, minst av alt dem de er glade i.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi har kurs mot døden fra vi blir født, og det kan du ikke gjøre noe med, like lite som jeg. Men vi har da lov til å gråte når vi mister noe, det bestemmer vi selv.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Stig TBjørn SturødMonica CarlsensiljehusmorInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H