Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hei, jeg er en 17 år gammel gutt som går på vgs, og lurte på om noen som har lest denne boka kan fortelle meg hva den handler om fordi jeg må skrive en oppgave innen søndag. den må være rundt 5 minutter (hadde aldri skrevet det 5 minutter langt, så lenge den har noen avsnitt, som introduksjon om boka, hoveddel og avslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville jeg være fornøyd? Tenke at det tross alt hadde vært verdt strevet? En fornøyd gammel gubbe som hadde det gøy? Som en eller annen gang på vandringen hadde opplevd å møte noen, et mennenske som kanskje rett og slett hadde kunnet elske ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men når vi ikke opplever? Dør vi da? Er vi døde hver natt når vi har sovnet, før drømmene kommer i gang? Kroppen lever, naturligvis, men hva med sjelen? I flere timer hver natt er den borte. Hvor er den da? Er jeg til når jeg sover?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren