Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Våre fedre og mødre lovet hverandre "Aldri mer 9 april". Vi sier: "Aldri mer 22 juli !"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk ! I kveld skriver det norske folk historie. Med det sterkeste av alle verdens våpen , det frie ord og demokrati, staker vi ut kursen for Norge etter 22.juli 2011" , understreker Stoltenberg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Etter 22. juli kan kan vi aldri igjen tillate oss å tenke at våre meninger og holdninger er uten betydning. Vi må møte hver dag rustet til kamp for det frie og åpne samfunnet vi er så glad i" , sier Kronprins Haakon, og høster spontan applaus fra folkehavet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Om en mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi alle kan vise sammen !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hver fallen er bror eller venn", skrev Nordahl Grieg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Seeing our King and Queen crying their eyes out is a powerful display of love of our nation !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg har et budskap til dem som angrep oss. Og til dem som står bak. Det er et budskap fra hele Norge Dere skal ikke få ødelegge oss. Dere skal ikke få ødelegge vårt demokrati, og vårt engasjement for en bedre verden. Vi er en liten nasjon, men vi er en stolt nasjon. Ingen skal få bombe oss til taushet. Ingen skal skyte oss til taushet. Ingen skal noensinne skremme oss fra å være Norge", sier Stoltenberg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gro sitter inne på kontoret til Utøya-sjef Monica Bøsei, i samtale med de fire medlemmene av AUFs arbeidsutvalg. Hun blir også videointervjuet av Jan Christian Vestre fra AUFs egen mediegruppe.
"Hva er ditt råd til utålmodige AUF-ere som vil forandre verden?" spør Vestre.
"Du må aldri gi opp. Selv om det oppstår uforutsette ting, må dere aldri slutte å kjempe for det dere tror på", svarer Gro.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er i dag mange som sliter mye, og som ikke får god nok oppfølging. Jeg er derfor enig i kravet om at det bør opprettes en sentral enhet for oppfølging av 22. juli - ofrene. Det gjelder både ofre, hjelpere og redningspersonell. Det holder ikke å overlate dette arbeidet til kommunene alene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hana Barzingi styrter bort til et av vinduene som vender ut mot teltleiren. Like utenfor ser hun en mann i politiuniform. Han har blondt hår, propper i ørene og en vest som det står politi på. De utveksler blikk. "Hva faen driver du med?" roper Hana. Mannen bare ser på henne. Det gjør Hana enda sintere, og hun begynner å skjelle ham ut. Politimannen har et stort gevær som han holder med begge hendene. Munningen er rettet på skrå framover. "Har du hørt hvor skytingen kommer fra?" sier han plutselig. "Jeg kommer fra politiet. Jeg skal hjelpe dere. Men dersom dere er i en stor mengde, så er det lettere for meg å passe på", sier mannen. Nede ved teltleiren ser hun en stor gruppe AUF-ere som følger opptrinnet, usikre på hva de skal gjøre. Plutselig er det en jente som løper ned trappene. I samme øyeblikk løfter politimannen geværet og skyter henne rett ned.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S