Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

  • Where are you originally from?
  • The planet Lorien, three hundred million miles away.
  • Must have been a long trip, John Smith.
  • Took almost a year. Next time I’m bringing a book.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

The only limits for tomorrow are the doubts we have today.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er en grunn til at ting skjer. Hvis det er meningen at vi skal møte seks eller fem eller hvem det måtte være, så kommer vi til å gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å være forelsket er veldig underlig. Tankene dine glir ustanselig mot den andre personen, uansett hva du holder på med. Du kan strekke deg etter et glass i skapet eller pusse tennene eller høre noen fortelle en historie, og så begynner tankene bare å gli mot ansiktet hennes, håret hennes, hvordan hun lukter, eller du lurer på hva hun vil ha på seg og hva hun vil si neste gang dere møtes. Og på toppen av den konstante drømmetilstanden du befinner deg i, føles det ut som om magen din er koblet til en kraftig strikk, og den hopper og spretter i timevis til den omsider kiler seg fast ved siden av hjertet ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mist aldri troen på deg selv, mist aldri håpet, og husk, selv når denne verdenen gir deg det verste den har og deretter snur ryggen til, er det ennå alltid håp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan du tenke deg om hver kveld var som denne, å kunne leve livet uten å måtte bekymre seg for hva eller hvem som kanskje ligger på lur, uten alltid å måtte kikke seg over skulderen for å se om noen følger etter? Ville det ikke være fantastisk å kunne glemme hva som kikker over horisonten, bare en gang?.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bursdagen din, John, det er ikke meningsløst. Hver bursdag en av oss er så heldig å oppleve, er grunn til feiring[…]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg synes er pussig, er at det jeg husker best av Henri nå som han er borte, er det jeg pleide å hate. Som når vi reiste fra sted og kjørte i time etter time etter time på motorveien, på vei til et eller annet sted jeg aldri hadde hørt om, når det eneste jeg ville, var å bare komme meg ut av bilen. Nå er det samtalene vi hadde på de turene jeg husker best. Eller da vi begynt å trene i Ohio, og han fikk meg til å gjøre det samme om og om og om igjen…Jeg hatet det bare så intenst, om du skjønner. Men nå kan jeg ikke tenke tilbake på noe av det uten å smile.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger glemmer jeg at det skjedde. Og andre ganger er det det eneste jeg klarer å tenke på i flere dager, svarer hun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er sikker på at bruksmåtene vil vise seg når tiden er inne, forsikrer seks meg. Man må sove på slik ting. Det er som regel når du har sluttet helt å tenke på dem at svarene endelig kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling