Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Var det ikke slik at han allerede den første morgenen, da hun åpnet øynene, forsto at de skulle være sammen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De kan prate om alt sammen, men ikke med hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er noe grunnleggende som mangler, noe hun ikke kan sette fingeren på. Det er som om de hele tiden drysser mer fargeglad strø over en smeltende softis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det svinger i ham, frem og tilbake. At de skal bli hos hverandre, tanken på at de ikke skal det, begge er skremmende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Når vet man at det er slutt?" "Kanskje når man kjenner seg mer glad i minnene sine enn i den man har foran seg."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når leppene deres berører hverandre, rykker kroppene til og ruller bortover gulvet. De slynges fra hverandre som to avstøtende magneter. Det er det som har hendt. Pluss- og minuspolene deres er feilinnstilt på hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg synes ikke at jeg er mer oppsiktsvekkende enn andre. Forskjellen er at jeg har oppdaget at jeg ikke må gå rundt og late som om jeg har en personlighet."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han skriver ned et ord for å huske det. Senere, når hun kommer, går han og henter lappen og holder den opp foran henne. En stund er alt der samtidig: I hodet, på lappen og foran ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Du må få det triste frem, slik at det kan forsvinne." "Men hva skal jeg gjøre? Når jeg kommer til et visst punkt tar det slutt, det blir bare stumt." "Det gjelder å finne veien inn, det er det vanskelige. Du legger ned så mye energi på å holde igjen." "Jeg er redd for at det aldri skal slutte hvis jeg først åpner."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hvis det skjer noe interessant, tenker jeg bare på at jeg skal fortelle det til deg så nøyaktig som mulig senere. På vei til skolen i dag så jeg en meitemark som hadde tørket inn på asfaltenn og klint seg fast. Hadde jeg fortalt det til noen på skolen, hadde de bare ledd. Men når jeg tenkte på meitemarken, så visste jeg at du helt sikkert ville forstå. Det var bare så slitsomt å vente hele dagen." "Hva tenkte du?" "At den så lei seg ut."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag