Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Jeg tar med et lommekompass. At to voksne menn går seg vill som unger er dumt nok, men hvis fem gjør det, blir det latterlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange hundre år siden vi aksepterte at kvinnen har sjel. Er det ikke på tide at vi aksepterer at hun også har hjerne?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

50 husholdninger måtte få beskjed om at ballet var avlyst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den stolen der med buet rygg skal visst være behagelig, og den vil kunne tåle vekten av Dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I 1803 kunne man derfor fastslå at Mrs. Bennet var en så lykkelig kvinne som det var mulig for henne å være, og hun greide til og med å overvære en hel fireretters middag i nærvær av sir William og lady Lucas uten å nevne den urettferdige arvefølgen en eneste gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De to fant seg godt tilrette i hverandres selskap, bortsett fra at Mary hadde innledet samlivet med å forlange at hun måtte få et eget værelse der hun kunne sitte å lese i ro og fred. Det fikk hun ved at de omgjorde det eneste skikkelige gjesterommet til hennes private bruk, og dermed var husfreden gjenopprettet, og løsningen hadde dessuten den fordelen at det ble umulig å invitere slektninger på langvarig besøk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Ettersom selv ikke de mest omhyggelige blant oss kan styre klar av pirrende lokal sladder, kan man like gjerne forlyste seg med det man ikke kan unngå."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis det hadde vært skrevet i en roman, ville selv den mest glitrende forfatter greid å overbevise leseren om at stolthet og fordom kunne overvinnes i løpet av så kort tid?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hun gratulerte ham stadig med kvaliteter han ikke eide, i håp om at han ville bli så smigret av hennes lovprisning og ros at han ville sørge for å skaffe seg dem."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Jeg kjenner døden når jeg ser den".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithc