Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Latter er de maktesløses våpen. Makten ler ikke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Han var en mann av en viss livserfaring, og etter fem års ekteskap visste han at kvinnens sjel må mystisk vis sto i forbindelse med stjernenes vandring, tidevannets skifte og den feminine kroppens sykluser, muligens også med underjordiske vulkanstrømmer, trekkfuglenes veier og den franske statsbanens rutetabeller, eventuelt sågar med produksjonskvotene for oljefeltene i Baku, hjertefrekvensen til kolibrien ved Amazonas og spermhvalenes sang under pakkisen i Antarktis." Jeg må le :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Léon var mannen i Yvonnes liv, og hun var kvinnen i hans, det fantes ikke lenger noen grunn til sjalusi. Det ikke til å forandre seg, selv om de likevel skulle miste hverandre på grunn av en katastrofe eller et feiltrinn i alderdommen. Det var rett og slett ikke nok tid igjen til at de kunne tilbringe like mange netter i en annen ekteseng som de allerede hadde tilbrakt sammen.

For Léons del, som for lengst hadde vent seg til å ha to kvinner – én ved sin side og én i hodet – var det ikke mye som forandret seg, men Yvonnes sje fikk endelig fred."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli