Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Håndveska - unnskyld, den maskuline skulderveska - var prydet med et regnbuemønster i batikk og et fredssymbol av treperler, samt slagordet Gi verden en klem. For Percy kunne det like gjerne ha stått Gi dassen en klem. Han følte at veska var med på å understreke hans fullkomne, totale ubrukelighet. Da de seilte nordover, la han skuderveska så langt unna seg som mulig, men båten var liten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hazel tenkte at tavlene var for tynne til å være bøker. Så slo det henne at de kanskje var en slags bitte små - hva var det moderne mennesker kalte dem - bærbare datamaskiner. Hemmelig Amazon-teknologi, kanskje. Hazel syntes tanken var nesten like skremmende som raden med kampklare gaffeltrucker nede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hos Amazon (amasonene): Ja, distribusjonsnettverket vårt er verdensomspennende. Det tok mange år og det meste av formuen vår å bygge opp. Nå har det endelig begynt å gi overskudd. De dødelige har ingen anelse om at det er amasonenes rike de finansierer. Snart har vi en større formue enn alle landene i de dødeliges verden til sammen. Og så - når dé svake dødeligeer avhengige av oss - starter revolusjonen!
"Hva har dere tenkt å gjøre?" mumlet Frank. "Droppe fri frakt?"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han var en melkeallergisk kloss ajor, som ikke engang kunne beskytte vennen sin mot å bli bortført av korn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Percy sov som et offer for Medusas blikk - det vil si, som en stein.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa