Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Trenger dere et blomsterbud?
Finsen Selv var taus en stund. Det sluttet ikke å ryke fra hodet hans. Han hostet stygt. Skuldrene ristet. Så falt han til ro.
Han sa:
Dere? Er jeg i flertall idag? Er jeg kongelig? Hva? Eller ser du dobbelt? Har du drukket? Da kan du ikke være blomsterbud.
Han forvirret meg. Og ingenting kunne gjøre meg mer uvel enn forvirring. Forvirring og skadefryd er likelydende...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er det uhyggeligste man kan si til noen, bare vent, det er en trussel uten tidspunkt og derfor har den tiden på sin side, tiden er en del av trusselen, hvert sekund gjør alt verre og den som bare ventet, venter aldri på noe godt, bare vent

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var den typen blikk som er et eget språk, de små grimasenes grammatikk, og som bare gamle ektepar kan begripe, og når de dør, eller en av dem dør, dør også dette språket ut med dem og ansiktenes ordbok lukkes, for hvert ektepar har sin egen dialekt, og det må være to for å snakke den, et hevet øyebryn kan bety et utropstegn hos noen og kolon hos andre, et senket øyeblikk betyr husarrest et sted og tilgivelse et annet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

bandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G