Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

En lysets kriger tar avgjørelser. Hans sjel er fri som skyene på himmelen, men han har forpliktet seg til sin egen drøm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Du drukner ikke av å falle i vannet, men av å oppholde deg for lenge under overflaten".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Fordi han tror på mirakler ,skjer det mirakler. Fordi han er forvisset om at hans tanker kan forandre hans liv, begynner livet å forandre seg .
Fordi han er sikker på å finne kjærlighet, opplever han kjærligheten".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Krigeren vet at intuisjonen er Guds alfabet,
og han fortsetter å lytte til vinden og tale med stjernene".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lysets kriger har forstått at Gud bruker ensomheten til å lære oss å leve sammen med andre. Han bruker sinne for å vise oss fredens uendelige store verdi. Han bruker kjedsomheten til å fremheve viktigheten av eventyrlyst og forsakelse. Gud bruker stillheten for å lære oss opp til å føle ansvar for våre ord. Han bruker trettheten, så vi skal forstå verdien av å våkne. Han bruker sykdom fir å fremheve velsignelsen av god helse. Gud bruker ild for å lære oss om vann. Hanbruker jorden for at vi skal sette pris på luften. Han bruker døden for å vise oss hvor viktig livet er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange av lærdommene har han trukket av gavnløs smerte. Mer enn én gang har han kastet bort tiden med å kjempe for en løgn. Og lidde for mennesker som ikke fortjente hans kjærlighet. Seiersherrer gjentar aldri en feil. Derfor setter krigeren sitt hjerte på spill bare for det som er verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inne i oss alle finnes det en engel og en demon, og deres røster lyder svært likt. Stilt ovenfor en vanskelighet, nører demonem opp under denne ensomme samtalen, og prøver å vise oss vår sårbare vi er. Engelen får oss til å reflektere over våre holdninger, og til tider trenger den et annet menneskes munn for å bli hørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle veier fører til krigerens hjerte. Uten å nøle kaster han seg ut i strømmen av lidenskaper som alltid renner gjennom livet hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når han gir seg hen til hverdagen oppdager han at det ikke alltid er en mulighet til å forutse følgene av sine handlinger. Til tider redder han noen uten å vite at han gjør det, til tider lider han uten at han vet hvorfor han er trist. Ja, dette livet er sinnssykt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Missunnelse kan ikke skade noen, så lenge man ikke bryr seg om den. Missunnelse er en del av livet, og alle må lære seg å mestre den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R