Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Når man får lite bekreftelse som liten. sulter man ofte resten av livet etter å bli sett som den man egentlig er.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Barn som har vokst opp i et hjem der foreldrene har alvorlige problemer, vet ikke hvor lett en barndom kan være. Når et barn innser at voksne har sviktet, trenger det lang tid for å bygge opp tillit til andre. Da gjelder det at de voksne stiller opp, uansett.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Barn som ser vold mot nære familiemedlemmer kan ta like stor skade av å være vitne til vold som selv å bli utsatt for vold.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Et gråtende ansikt bak et ustelt hår,en sprøyte settes i et åpent sår. To sløve øyne,en skjelvende kropp,en forgiftet hjerne sier stopp. Hun finner et sted hun kan søke ly,og setter den brukte sprøyta på ny. Hun synker sammen,det er skjebnen som rår,hun døde lørdag kveld bare 15 år.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jentene blir båret på en gullstol inn i miljøet,sier tante Betty.Hun har førstehånds kjennskap til hvordan det er å være ung jente i et etablert rusmiljø.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tanten mente de begge hadde tatt for mye ansvar for at resten av familien skulle fungere.Det ansvaret skal ikke barn ha. Hun var overflink.Ragnhild døyvet at familien ikke strakk til.Hun ønsket seg bare at alt skulle bli vanlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er fem års utdanning for leger. De skal reparere et brukket bein. Hvorfor krever man ikke det samme av folk som jobber med en psykisk skade? De skal fikse et knust hjerte...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek