Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"Jeg er redd av og til." "For hva da?" "Den silken, vet du, i kisten. Men hvis du lever lenger enn meg, har du lovet meg å ordne det." "Det vet du at jeg gjør, Alma. Nå må vi nesten sove."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun tenkte tilbake på barndommen sin og hvor umoderne alt hadde vært den gangen. Kaldt i husene og den samme maten hele tiden. Nå lå hun her i en behagelig seng, og det var varmt og godt. Mat fikk de i overflod, og nye langbukser hadde hun også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg skjønner ikke hvorfor alle menn må være så kjepphøye," sa Alma plutselig. "Så du hvordan Anton Kvist brisket seg som en hane for damene på seniordansen sist... Han har vel ikke noe å prale med?" fnøs hun. "Det er vel klokkespillet som dingler mellom beina på dem som får mannfolka til å tro de er noe."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Det er jeg som er halt," sa Alma alvorlig. Selv om de hadde skrevet det i annonsen, ville hun gjøre det helt klart. "Vi har alle vårt," sa Einar. "jeg har flass," og så lo alle fire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil