Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Kronen presser mot hodet som en forbannelse, og tinningen banker. Jeg vet at jeg har inntatt den flotteste posisjonen i landet, men jeg lengter bare etter mannen min og sengen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Dette er ikke en tid av riddere i mørke skoger og vakre kvinner i månelyse fontener og løfter om kjærlighet som blir til ballader som skal synges til evig tid."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vakker," sier hun. "Ingen kan tro annet enn at han giftet seg med deg av kjærlighet ved første blikk. Høvisk kjærlighet, Gud velsigne dere begge."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edward lever som om det ikke finnes noen morgendag, Richard som om han skulle ønske det ikke fantes noen morgendag og George som om noen burde gitt han den helt gratis.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R