Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 44 sitater

"Men her har du meg igjen, nå bare snakker jeg igjen -
Det bare fosset fram i henne. Hun visste om det selv, at sånn holdt hun på, men sluttet hun med det? Nei, i stedet snakket hun om det."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men bestemor, altså, hvis du vil dø før det, så kan du jo bare springe ut i gaten foran en bil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For av alt som beveger seg i meg, er dømmesyken min det jeg forakter mest, ja, den dømmer jeg hardest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mer skulle det ikke til. Nå hadde Sven en perfekt dag, han satt på entrakter ved siden av en vennlig kvinne og han fikk spise en kjeks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi hadde sjelden besøk i helgene, ja, for så vidt heller ikke i ukedagene. Dette merket jeg selvsagt, at vårt hus var et lukket hus, for sånne ting snapper barn fort opp idet de kommer i skolealderen og for første og siste gang i livet får muligheten til å vandre fritt inn og ut av andre menneskers hjem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

(...) og jeg ble slukt opp av hverdagene som renner på hverandre som fallende dominobrikker; arbeid, barn, det ene som tar det andre, og umerkelig blir du bare eldre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kom, jeg, bli min ville hund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gikk hun noen steg fram, sto rett opp og ned foran pappas grav, trykket smurfen i hånda, og den begynte å plystre sin glade melodi, en taktfast melodi, en slags himmelsk hornmusikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en fin tid. Pappa hadde, nok en gang, glidd inn i skyggene, hvor han vel egentlig hører hjemme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.